Najnovšie recenzie zo sekcie Olejové radiátory
- Pekny vzhlad
- Dobra cena
- Dobra vyhrevnost
- Trosku tazsi pri prenasani nechcem poskriabat parkety
Cena/vykon
- Dobrá cena, rýchle vyhriatie miestnosti
Dobrý výrobok
Tento radiátor splnil moje očakávania
Niet čo dodať
- lebo je o vela bespecnejsi,jak ostatne ohrievace
produkt sa mi pouziva velmi dobre.odporucujem aj ostatnim
Tento radiátor nám vyhovoval svojím výkonom pre izbu na chalupe, pre možnosť nechať ho v zime vypnutý aj pri mrazoch a prípadný presun do inej izby.
Myslím, že popisom výrobkov by bolo treba venovať väčšiu pozornosť, lebo som si myslel, že kupujem radiátor s časovačom, ale ten pri tomto type chýbal.
- Dobrý výkon.
Som spokojný, za tie peniaze sa oplatí.
- vykuri aj stary kamenný vinohradnícky domček
- hlupe nastavovanie termostatu, budem si musiet urobit nejake značky na koliesku
kedze nam odsiel starý radiator, rychlo som musela kupit nový cez internet a tento sa mi pozdaval najviac
- elegantný výborne hreje
určite doporučujem
Radiator, ktorý funguje ako má.
zatial v poho
- dizajn
- puka, praska
- priemerna vyhrevnost
su to vyhodene peniaze.Nekupovat !! vykurit miestnot vykuri ale puka a praska tak, ze sa to neda ani okomentovat.Ak chcete pri nom spat, tak na to zabudnite.Hlasne pukanie a praskanie vas zarucene zobudi.Je to smejd a uz nikdy viac znacku concept.Kupujem iny a tento vyhodim z okna.
- Ľahký, výkonný
- Nič
S radiátorom som spokojný. Doporučujem.
farba na foto a i v popisoch je biela, ale nieje biely, je sedy. pozor preto na to.
- super
je spolahlivý
- intenzita kúrenia ( výkon )
produkt odporúčam
DE'LONGHI TRD0820 ER
Pridané: 5. apríla 2013
(naposledy upravené 5. apríla 2013)
Zakúpený v lacne-nakupy.sk
- Ľahký a výkonný
- Diaľkové ovládanie
Dobrá kvalita za rozumnú cenu, ovládanie aj na diaľku.
Odporúčam aj ostatným!
škoda reči..... a peňazí
- pôvodne to mala byť cena a bezpečnosť
- máme ich 3, jednu 3109 a dve 3111 a ani jedna nedokáže vyhriať žiadnu miestnosť ani po niekoľkých hodinách. Konkrétne 3109 sa na plnom výkone dá chytiť voľnou rukou, stále sa iba zapína a výpína, pričom puká a praská a to dosť nahlas. Za 8 hodín nedokázala vykúriť cca 25 m3 izbu, teplota stúpla asi o 1-2 stupne. Nehovoriac o tom, že po nákupe sme ju museli meniť, pretože pôvodná bola vadná a nešla vôbec.
Tovar absolútne na nič, iba na zvyšovanie účtu za elektrinu.....
- Rýchle dodanie, promptné vybavenie reklamácie
- nedodostatočné výkonové prispôsobenie elektrických súčiastok -svorkovnice, pezpečnostný spínač
Vhodné pre krátkodobé použitie nie pre pravidelné celosezónne vykurovanie priestoru.
Zobrazujem 341 - 360 zo 383 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20 Ďalšie »