Najnovšie recenzie zo sekcie Olejové radiátory
- Hlučný ventilátor , trasie , ošuchuje no v byte by som ho určite nechcel
- Trasie sa pri prevádzke
Spolahlivo funguje
- Zatiaľ maximálna spokojnosť, splnil naše očakávanie
Tovar nebol kompletný - pri rozbalení chýbala úchytka nožičiek radiátora. Už skoro dva týždne to nikto nechce riešiť. Veľmi smutné.
- je primeranej veľkosti a splňa všetky potrebné parametre
- veľmi spokojný
- pomer cena kvalita
- tenký
- ľahký na prenášanie
- pekný dizajn
- ľahko sa čistí od prachu
- popis produktu sedí
Je dobrý, dobre zohrieva.
velka spokojnost
- malý, milý, málo žerie
- kúri ako má, termostat nepočuť pri spínaní
- Maličký,zmestí sa všade. Hlavne do koša :D
- Ani na záchod nestačí :D zbytočne vyhodené peniaze. Radšej doplatiť cca 15 EUR a kúpiť výkonnejší. Kupovala som ho do kúpeľne,ale absolútne nevhodný a nedostačujúci. Takže si ho zatiaľ dávam iba pod nohy
- žiadné
Miestnosť 1,5x2,5 m z 15C po hodine stále 15C. Podobný ale už bez okien +1C, z 15C na 16C po hodine. Netuším kvôli čomu sa tento výrobok vyrába.
slúži dobre som spokojný
Tento malí šikovný rádiator, nie že len dobre hreje,ale môže byť aj elegantným doplnkom v hocijakom byte či chalupe.A určite je krajší ako kadejaké lacné a nebespečné žiariče. Odporúčam.
- výkonný
- topí dobre, zatiaľ stupeň 3 ani nebolo potreba
super, lepšia ako som očakával
- Olejový "radiátor", dlhšie udrží teplo, jeden zo stupňov má len 600 W nižšia spotreba,...výborná vec keď tepláreň povie máme poruchu...:-)
Možno ťažší a väčšie rozmery...
- Tento produkt už vlastním a vzhľadom na to, že som s ním veľmi spokojný tak som si objednal ešte jeden. Doručený mi bol však nefunkčný výrobok. Inak produkt je v dobrej kvalite možnosť regulácie teploty a má aj ventilátor čo je výhoda
- Nefunkčnosť dodaného výrobku
Produkt je vhodný do malého priestoru.
- Malé rozmery,ale dostatočný výkon
- kvalita za rozumnu cenu
Zobrazujem 241 - 260 zo 383 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...20 Ďalšie »