Najnovšie recenzie zo sekcie Olejové radiátory
Zatiaľ spokojnosť
- Po prvom dni sa odlupuje farba.
- Nastavenie hodín, časovača nie je zálohované. Po odpojení napätia treba všetko znovu nastavovať.
- Tovar budem vracať späť.
- Termostat nastavitelný do 35 stupňov, funguje spolahlivo
- Kvalitný výrobok, spokojnosť
hodí sa radiátor v čiernej farbe do miestnosti a podľa dobrej recenzie na tento produkt som ho aj kúpila a som spokojná s kvalitou výrobku
funguje ako má, vzhľadom na cenu a výkon
klasika
Radiator na chatu ,zatial spokojnost. Vsetko funguje ako ma.
SENCOR SOH 3211WH
Pridané: 26. novembra 2019
(naposledy upravené 26. novembra 2019)
Zakúpený v MALL.SK
Kúpil som dva, vykúria miestnosť cca 80 M3, intenzita vykurovania sa dá samozrejme regulovať (a tým aj spotreba). Zvolili sme tento model, kapacitne postačuje, a som celkom rád, keď sa občas môžem v miestnosti prejsť (akože k radiátoru, myslím tým rôzne smart nadstavby ako diaľkové ovládanie apod., ale keď to niekto vyžaduje v ponuke sú aj také modely, nám však tento model úplne vyhovuje).
Bola dobrá cena za daný výrobok.
Prevedenie nie celkom splnilo moje predstavy, ale inak teplo to dava prijemne.
- neni vhodny na topenie tarifi D5 lebo po zapnuti nočneho prudu sa sam nezapne a musíte ručne
Výkon,spotreba energie,dizajn.
- Rýchle nahriatie,pekný dizajn,skvelá vykurovacia schopnosť
- Dobrá cena
- Vinikajuci ale pre staršiu dámu. Oc komPlikovane zapnutie nastavenie poistenie aby hrial, kúpené cez internet dobierka, neviem ho spojazdnit
- Neviem si ho nastaviť aby hrial
- Neviem si rady stále je off
- Detská poistka funguje no nehreje
Dobre vyhreje miestnosť na chate 4x5m.
Vybral som si tovar Sencor podľa recenzií a plne som spokojný výkon tichosť a škála nastavení...
- Som spokojná s produktom.
- Tichý chod.
- Prijatelná cena.
Produkt je praktický vhodný na terperovanie detskej izby.
Zobrazujem 221 - 240 zo 383 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...20 Ďalšie »